Nytt nummer och ny hemsida

Ett nytt nummer av Horisont har utkommit och med en helt ny layout! Ny formgivare från och med detta nummer är Hilda Forss. Hon är utbildad i tidskriftsdesign på Berghs School of Communication i Stockholm och har också läst grafisk design på Högskolan i Malmö. Det här är kanske den största layoutmässiga ändringen sedan 2003, då vi första gången anlitade en särskild grafiker. Samtidigt med tidskriftens förnyelse har vi också radikalt förnyat vår hemsida. Hemsidan är också formgiven av Hilda Forss.

Horisont fick år 2010 Undervisningsministeriets kvalitetspris för kulturtidskrifter. Vi förnyar oss ständigt och vill upprätthålla en hög kvalitetsnivå både visuellt och innehållsmässigt.

Du som inte är prenumerant kan bekanta dig med vårt nya nummer och vår grafiska förnyelse här på hemsidan. Vi har publicerat en nätversion av numret som det går att bläddra i. Du kan också läsa ett urval i textversion.
Om du vill beställa hem den tryckta versionen av numret, så kostar den 10 euro eller 120 kronor plus porto. Information om prenumerationer och lösnummer hittar du under Prenumerera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *