Jubileum med utgivning av antologi

Horisont fyller 60 år i höst och detta firar vi bland annat genom att ge ut Vertikal 3. Temat är ”Horisonter” och vi tar emot både prosa och poesi. Det är även fritt fram att lämna in annat material som målningar och fotografier. Redaktör för antologin är Maria Sandin och bidrag kan skickas till henne senast den 1.5.2014. Föreningen betalar honorar för publicerade bidrag.

En förutsättning för deltagande är att man är medlem i Svenska Österbottens litteraturförening och att medlemsavgiften är betald. Om du inte redan är medlem, så kan du ansluta dig här: http://www.websenator.org/ver3/bli_medlem.php. Välj Svenska Österbottens litteraturförening rf ur föreningslistan. Årets medlemsavgift fastställs av årsmötet den 29.3.2014 och bör betalas inom april.

Längden på textbidrag får vara högst sju A4-sidor och texten får inte ha publicerats tidigare. Manuskripten returneras inte – se därför till att du har en egen kopia av texten. Redaktören förbehåller sig rätten att avgöra vilka bidrag som publiceras.

Bidragen skickas både per e-post och post senast den 1.5.2014:

Maria Sandin
Skolhusgatan 3-5 B 26
65100 VASA
E-post: maria (at) litteratur.fi

OBS! Skriv att texten är ett bidrag för Vertikal 3.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *