Medverka i Horisont nr 2 2018

Horisont nr 2 har temat Platsen

Vilken betydelse har själva platsen för ett författar- eller konstnärskap? Är det platsen som formar verket? Eller är det rentav tvärtom?

Platsen är allestädes närvarande. Det handlar om identitet och orientering. Om att upprätthålla och samtidigt nyskapa. Ibland blir platsen till och med större än själva verket. Det finns till exempel geografiska platser som bär upp hela kolonier av konstnärskap.

Vad betyder platsen för dig personligen? I dina egna eller andras texter och verk?

Kontakta redaktör Camilla Lindberg (camilla(ät)horisont.fi) om du har idéer och texter i någon form som kunde passa ihop med temat.Hör gärna av dig så snart som möjligt med förslag. Absolut sista deadline för texter är den 16 april.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *