Medverka i Horisont 4 2020

Resande är temat för nummer 4 som utkommer i december. I och med klimatkrisen och covid-19 har vår syn på resande förändrats i grunden, och vill utforska begreppet utifrån ett brett perspektiv.
Reseberättelser och reseskildringar har länge haft en viktig roll inom litteraturen. Andra ord att associera till kan vara vagabond, lösdrivare, passagerare, upptäcktsresande, nomader, turism, litterära resor.
Men resande omfattar också allt det som finns bortom det fysiska. Litteratur är i grunden en utforskningsprocess av yttre och inre resor som utspelar sig i dåtid, nutid, och även framtid.
Kontakta redaktör Camilla Lindberg (camilla@horisont.fi) om du har idéer och texter i någon form som kunde passa ihop med temat.
Deadline för texter är den 9.10. Men hör gärna av dig så snart som möjligt med förslag på innehåll.

2 svar till ”Medverka i Horisont 4 2020”

  1. Hej,
    Jag har publicerats i Horisont för några år sedan. Jag heter Tina Persson och har en svit dikter varav nio har blivit översatta till grekiska och publicerade i grekisk tidskrift nu i september, men inga av dikterna har varit med i någon annans tidskrift. Jag skulle gärna vilja sända men den e-post jag hade till Anna Remmets fungerade inte nu. Det vore hemskt roligt att få vara med i Horisont igen…

    1. Hej Tina! Om du vill vara med i kommande nummer är det bättre att kontakta Camilla på adressen ovan, eftersom hon har ansvar för det. Vilken adress försökte du mejla Anna på? fornamn@horisont.fi borde fungera. Hälsningar / Hilda (webbredaktör)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *