Vill du delta i Horisont 3 2022 med tema Det vilda?

Nr 3 av Horisont 2022 har temat Det vilda. Vad är då det vilda? Det vilda är en projektion och en fantasi. Det är något vi tillskriver andra människor, andra djur och andra platser. Ofta för att kunna dominera och exploatera dessa. Men det vilda är också något vi drömmer om och längtar (tillbaka) till. Det är något ostyrigt som vi inte kan kontrollera och som inte fogar sig. Var hittar vi det vilda i litteraturen och konsten? Ord kan vara ett sätt att försöka tämja det vilda, men ord kan också i sig vara vilda och bångstyriga. 

Nu efterlyser vi essäer, noveller, dikter, reportage, bildkonst eller andra vilda bidrag som inte alls låter sig infogas i dessa kategorier. 

Deadline för färdiga texter är 1/8. Skicka i wordformat till anna@horisont.fi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *