Medverka i nästa nummer!

Nästa nummer av Horisont kommer att ha tema Möten. Har du en idé till en essä, intervju, reportage, recension, novell, dikt eller något annat? Välkommen att höra av dig till anna[at]horisont.fi. Deadline är 7.8.2017.

2 svar till ”Medverka i nästa nummer!”

  1. Hej!Jag vill gärna medverka med en dikt ur en pågående svit. Just den del jag tänker på är ett möte gestaltat ur ett mytiskt tänkesätt. Här finns en tillblivelse av flicka, häst, jag. Hela sviten har titeln I en klyka av Otid. Men delen där jaget sammanblandas med flickan och hästen som kraft och symbolik för ett slags urtid är kanske lagom lång. Här möter jaget en pånyttfödelse. Ordet är centralt i detta möte. Jag som skriver är poet, utgiven tidigare på förlag och även med egenutgivningar. Jag skulle kunna sända hela sviten för påseende?
    mvh Tina K Persson

  2. Hej, jag har vid ett antak tillfällen deltagit med nya dikter i Horisont nder årens lopp. Jag undrar om ni fått min nya diktsamling Var är den (Pequod Press) för recension? Om den inte kommit är ni intresserade av ett recensionsexemplar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *